BRENDOVI

SEIKO je otkrio mnoge svetske epohalne proizvode. SEIKO-ve inovacije su rušile granice i omogućile nam divna i neverovatna otkrića poput prvog kvarcnog sata na svetu.
U velikoj ponudi se izdvaja i SEIKO KINETIC koji je jedinstven po tome što koristi energiju pokreta osobe koja nosi sat. KINETIC je jedinstvena i zaštićena tehnologija firme SEIKO.

CITIZEN se trudio da od svog osnivanja (od 1930. godine) podstiče multikulturalni mentalitet koji je dao kreativnost. Eco-Drive je ekološki disk koji je uspešno zamenio baterije i ovom inovacijom zauvek promenio način napajanja satova.

LONGINES je jedinstvena marka koja je osvojila više Grand Prixa od bilo kog drugog brenda.

GUCCI nudi ženama i muškarcima superiorne i kvalitetne satove, kao jedan od najpoznatijih italijanskih brendova. Svaki sat je jedinstven i luksuzan.

ORIS su proizvođači satova jos od 1904. godine i nude svoje mehaničke satove širom sveta. Otkrijte ORIS satove nerđajućeg čelika.

TAG HEUER - Svaki sat je preciznog inženjeringa, kvaliteta i sportskog nasleđa. To je ono što osigurava TAG Heuer poziciju svetskog lidera luksuznih sportskih satova.

ETERNA postoji još od 1856. godine i proizvodi kvalitetne mehaničke satove tradicionalne izrade. Preko više od 150 godina postojanja, oni su iz svoje radionice iznedrili razne proizvode.
BULOVA je preduzeće za proizvodnju luksuznih ručnih i zidnih satova sa sedištem u New Yorku.

FESTINA je uspešan svetski brend koji veruje u kombinaciju tradicije i modernog, te zahvaljujući izuzetnom kvalitetu i univerzalnom dizajnu svojih satova, koji su rezultat stogodišnjeg trajanja, vrlo su visoko pozicionirani.

DOXA je švajcarska kompanija koja je osnovana 1889. godine. DOXA je najpoznatija po svojim satovima za ronjenje.

POLICE stalno dokazuje svoje visoko mesto u modnoj industriji autentičnom i glamuroznom prirodom svojih kreacija. Njegova misija je da nekonformisti i neobični pojedinci usklade svoje vreme sa Police vremenom.

FOSSIL izvanredno uspeva da uklopi estetiku nostalgije u duh modernog vremena u kom živimo.

RADO je švajcarski proizvođač luksuznih satova sa sedištem u Švajcarskoj. Oblast u kojoj se smatra pionirom su scratch-proof materijali.

BVLGARI je razvio svoje sopstvene kalibre i delove, uključujući i komplikovane mehanizme, ali i one osnovne.

ESPRIT je robna marka koja kada se pojavi na nekom tržištu donosi svež talas mode, zato i uporno opstaje. Glavno obeležje im je odličan kvalitet i savremeni modni dizajn.

FORTIS - Osim poznate jednostavnosti i funkcionalnosti, kao i savršenih tehničkih odlika, ovi satovi privlače i svojim izgledom. Negovanje sportskog stila elegancije ih svrstava među prestižne satove.